Cum sa te feresti de capcanele legislative
care-ti pot submina afacerea online

Exemple, studii de caz, decizii fiscale si penale ale instantelor de judecata


Cum sa eviti amenzi care pot atinge si 25.000 lei!


Stimate prieten,

Piata, evident, s-a mutat in online! Nu o spun eu, o marturisesc statisticile! Sunt 3,26 miliarde de utilizatori de Internet, adica mai mult de 40% din populatia totala a planetei! Dintre cei interesati de tranzactii de bunuri sau servicii, 81% isi cauta mai intai pe net produsele!

Si fiindca suntem in Romania anului 2018, afla ca piata tranzactiilor online a sarit de 12 miliarde de euro, fiind in crestere fata de anul
anterior cu peste 20%!
O sa spui: “Foarte bine! Aici e de mine!” Corect! Dar …

 • cunosti toate reglementarile prin care Codul fiscal sau Codul civil iti ingradesc activitatea desfasurata online?
   
 • stii cat de mari sunt amenzile pentru nerespectarea legilor specifice comertului online?
 • esti constient de efectul devastator al unei asemenea amenzi asupra afacerii tale?


Iti oferim acum ceea ce nimeni nu s-a incumetat pana acum sa faca: sinteza reglementarilor legislative care privesc afacerile online! DA! Si din Codul fiscal in vigoare! Si din Noul Cod civil! Ba chiar si din legile si reglementarile conexe! De ce? Pentru a-ti oferi SINGURA PROTECTIE care functioneaza in fata legii: cunoasterea!

Comanda acum lucrarea pe CD Capcanele comertului online! Este UNICA lucrare ce aduna la un loc toate informatiile care-ti sunt necesare pentru a-ti proteja afacerea online!

Te ajuta sa te pui la adapost de necazuri pe care nici nu le banuiesti: cu consumatorii, cu autoritatile, cu concurenta, cu FISCUL, cu partenerii de afaceri!
Te fereste de un posibil dezastru: sa-ti vezi site-ul/magazinul online inchis, banii pierduti, marfa confiscata dupa ce ai platit mii de euro, dosar penal si cu procese pentru despagubiri uriase!
Iti confera cunoastere, siguranta si temelie solida afacerii tale online!
In plus, iti salveaza banii!

Alege acum SECURITATEA si PROTECTIA pe care cunosterea legislatiei, pe intelesul tau si in interesul tau, ti le ofera! Comanda pe loc exemplarul tau din lucrarea pe CD Capcanele comertului online! A fost gandit si alcatuit special pentru actualii sau viitorii posesori de afaceri online!“Chiar am nevoie de el? Pe bune?”

Stii cate site-uri au fost inchise pentru nerespectarea legii?
Probabil crezi ca te vei descurca singur si vrei sa "salvezi" cativa euro! Sa fim seriosi! Cu legea nu-i de glumit! Te-as intreba...

Stapanesti:
 • legislatia actuala in domeniul comertului electronic?
 • legislatia in domeniul protectiei consumatorilor?
 • prevederile Noului Cod civil privind contractele?
 • fiscalitatea contractelor la distanta?
 • protectia datelor cu caracter personal?
 • legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala a caror incalcare aduce sanctiuni aspre etc.?
Ai capacitatea de a corobora diverse acte legislative ce ingradesc activitatea in domeniul online?

Esti sigur ca:
 • solutia aleasa/ interpretarea e buna/ completa?
 • ai toate informatiile?
 • ai o privire de ansamblu asupra problemelor legate de afacerile online?
 • ai o putere integratoare a legislatiei?
Daca cel putin un raspuns este “nu”….  Lasa-te pagubas! Stii proverbul acela cu “… si scumpul mai mult prapadeste”, nu? Iar amenzile pot atinge valori pe care, te rog crede-ma, nu vrei sa le simti pe pielea ta! Ar insemna moartea afacerii tale!

Gandeste-te inainte de a fi atat de categoric! Investitia in acesta lucrare, de doar cativa euro (28!), iti salveaza MII de EURO! Fiindca in spatele mirajului internetului care-ti poate aduce atatia clienti si bani, exista capcane despre care nimeni nu-ti vorbeste!

Afla acum de la specialisti experimentati in deslusirea legislatiei si transpunerea ei corecta in practica de zi cu zi, cum sa:
eviti erorile inerente inceputului
intelegi ce-ti cere legea (are termeni greoi, cu semnificatii diferite de la lege la lege)
uzezi de “portite” legislative vizibile doar ochiului experimentat!

Un lucru e clar: NU poti fi in acelasi timp si manager care se ocupa profitabil de afacerea lui, si fiscalist, si jurist! Pentru ca nu ai timpul necesar! Si nici toate informatiile necesare! Poate nu sunt actualizate, ori nu ai nicio indrumare corecta privind punerea lor in practica!

Comanda acum exemplarul tau din Capcanele comertului online! Afla tot ceea ce trebuie sa stii pentru a asigura succesul si siguranta afacerii tale online! Evita profesionist amenzile in materie fiscala ce pot atinge mii de lei! Ca sa nu mai vorbim de cele privind prelucrarea datelor cu caracter personal care ating si 25.000 de lei.


 

Ce iti aduce lucrarea “Capcanele comertului online”!

Aici gasesti, dupa cum precizeaza autorul - dl Horatiu SASU, jurist si consultant de afaceri - “articularea prevederilor legale disparate, intr-o singura concluzie perfect legala si coerenta”, sustinuta de “exemple, studii de caz, decizii fiscale si penale ale instantelor de judecata”.

Lucrarea trateaza teme precum:
   
     Legislatia privind procedurile corecte in comertul electronic
Afla ce se intelege prin “vanzarea la distanta” si care sunt modalitatile efective de operationalizare in practica.

     Fiscalitatea pentru vanzarea online in Romania si in lume

Descopera ce obligatii fiscale de inregistrare si de declarare iti revin in aceste cazuri. Este vanzarea online “caz atipic”, din punct de vedere al TVA? Cum tratezi, din punct de vedere fiscal al TVA, achizitiile prin internet de la furnizori din UE? Dar din afara UE? Difera obligatiile fiscale care iti revin, daca privim operatiunile respective „in oglinda”, in sensul ca firma din RO nu este client, ci furnizor in cadrul acelorasi operatiuni?

     Sanctiunile penale
Care sunt si cum se pedepsesc? Despre criminalitatea informatica, evaziunea fiscala, protectia datelor cu caracter personal, drepturile de autor - acestea fiind numai cele mai „vizibile” domenii. Ca sa nu mai vorbim de „maruntisuri” necunoscute, adevarate “buturugi mici” care pot sa-ti rastoarne afacerea si sa-ti anuleze efortul si toata investitia!

     Promovarea online a produselor
Capitolul in care descoperi cat de plina de capcane legislative este operatiunea amintita si care-ti precizeaza aspecte importante ce nici macar nu-ti trec prin cap!

     Datele personale
Despre o mica inexactitatea si cum atrage aceasta controalele si amenzile pe capul tau.

     Coordonatele incheierii contractelor – cum sa te protejezi in relatia cu partenerii (te ajuta Noul Cod civil, dar si legislatia specifica).

     Protectia consumatorului
Capitolul cuprinde puzderia de prevederi, de la cele general aplicabile, la cele cu aplicabilitate speciala in comertul online. Tot aici gasesti
rezolvarea litigiilor cu consumatorii, inventata recent in Europa.

     Cum sa te feresti inteligent de: incalcarea dreptului de autor, a dreptului la marca, de copierea site-ului (da, altii pot face bani de pe urma ideilor tale!), de concurentii care incalca legea... si cum sa nu incalci chiar tu legea, fara macar sa banuiesti.

Precum vezi, subiecte variate care pot raspunde pe loc intrebarilor tale! Mai mult, iti pot oferi solutii verificate, legale si chiar “portite” legislative pe care numai specialistii le pot deslusi in textul de lege! Totul ca tu sa actionezi sub scutul legii, dar in interesul tau!

Comanda acum exemplarul tau din Capcanele comertului online - UNICUL tau ghid pentru cunoasterea legislatiei specifice afacerilor din mediul online! NU te culca pe-o ureche considerand ca gasesti totul pe net! S-ar putea ca acesta “cunoastere”  sa te coste mai mult decat cei 127.05 lei (cu TVA inclusa) cat dai acum pe CD! REDUS cu 20% fata de 159,60 lei!

Cine te invata cum sa-ti protejezi afacerea online?

E important sa stii cine iti impartaseste aceste informatii atat de specializate, nu? Este el experimentat indeajuns? Are tangente cu domeniul? Are el capacitatea de sinteza pentru a-ti pune la indemana toate raspunsurile la intebarile care te framanta?  Dispune el de puterea de a corobora diverse informatii din diverse documente legislative? Poate el contura o concluzie coerenta, care sa-ti indice clar cum trebuie sa actionezi, fara a incalca vreun articol de lege?

DA! El este UNICUL SPECIALIST care te poate ajuta: dl Horatiu SASU! Iata aici cateva date de pe cartea de vizita a domniei sale!

Este consilier juridic, inspector de resurse umane, specialsit in dreptul muncii,  consultant fiscal, economist si consultant in afaceri si management. Are in spate peste 15 ani de experienta in domeniul juridic, si alaturi, o echipa de profesionisti.

Contactul permanent cu problemele reale cu care se confrunta contribuabilii si cunoasterea atenta a celor mai ascunse “portite” legsilative din domenii precum cel fiscal, contractual, legislatia muncii, juridic, experienta instantelor judecatoresti - toate ii confera abilitatea de a folosi “la virgula” textul de lege si de a scoate la liman afaceri aflate pe buza prapastiei.

De ce UNICUL, cand in tara asta sunt atati juristi, avocati sau fiscalisti?” o sa ma intrebi. Si am sa-ti raspund: pentru ca pana acum, este singurul care s-a incumetat sa:
  “perie” toata legislatia in vigoare in domeniu (si crede-ma, te rog, este o munca de anvergura!)
  coroboreze acte legislative din diverse domenii- fiscalitate, drept civil, legislatie conexa pentru afacerile in mediu online
  articuleze o concluzie clara si pertinenta care sa-ti fie tie de de folos!
  ofere indicatii sigure si avantajoase care sa-ti protejeze afacerea
  iti arate concret ce ai de facut pentru a atinge succesul cu afacerea ta online!


De ce? Pentru ca ii pasa de contribuabilul roman! Iar tu faci parte dintre ei!
Concluzia: SIGUR NU vrei sa ai de-a face cu Fiscul, Protectia Consumatorului sau Curtea de justitie!

Prietene,


Daca intelegi ca trebuie sa-ti protejezi afacerea online prin cunoasterea legislatiei pentru comertul online, trebuie sa te hotarasti acum! Pentru siguranta ta! Daca vrei sa supravietuiesti in mediul online si sa vinzi la capacitate maxima!

Acum doar! Un pret de zile mari: -20% REDUCERE!

Lansarea unui produs destinat sprijinului mediului de afaceri este intodeauna un prilej de bucurie pentru Editura Rentrop&Straton!
De aceea acum, lucrarea pe CD Capcanele comertului online te costa doar 127.05 lei (cu TVA inclusa), pret REDUS cu 20% de la 159.60 lei. Comanda-l acum!
Economiseste din start aproape 33 de lei! Si salveaza MII DE EURO!


 

  Cu toata stima pentru alegerea ta,Roberta Patrascan,
Manager de produs,
Divizia Editoriala Fiscalitate
Rentrop&Straton


PS. Satisfactie 100% ori de nu, toti banii inapoi!

Produsul beneficiaza de Garantie Speciala “Toti banii inapoi!”, fapt care-ti asigura returnarea integrala a banilor, in caz de insatisfactie. Deci, ai la dispozitie 30 de zile pentru a verifica eficienta acestui produs pentru activitatea ta. Daca-l consideri util, pastreaza-l! Daca nu, trimite-l inapoi, in perfecta satre, pe adresa editurii. Rentrop&Straton se obliga ca in cel mai scurt timp sa-ti restituie integral banii investiti in produs.


Ce spun clientii care au comandat deja lucrarea:


“In sfarsit cineva a inteles ca avem nevoie de ajutor. Nu doar ca a inteles, dar modul in care a abordat acest subiect, dovedeste atentia indrepatata catre client, dorinta autorului de a-l sprijini in respectarea legii si de a-i proteja afacerea. Multumesc pentru informatia extrem de valoroasa! Felicitari autorului!”
George Rachiteanu, administrator magazin online, Constanta

“Foarte intersante si utile subiectele alese! Chiar unic in peisajul lucrarilor destinate comertului online. As indrazni sa spun ca nu s-a incumetat nimeni pana acum sa adune la un loc atata informatie! Felicitari si multumim pentru ajutorul consistent in cunoasterea legislatiei de specialitate!”
Ada Calianu, fashonist online, Bucuresti
“Cred ca este sungura lucrarea in care am gasit exemple, cazuri si decizii ale instantelor judecatoresti privind activitatea de comert online. Vital de stiut! Multumesc!”
Constantin Greceanu, antreprenor, Iasi


C.D.

Nota:
* CD-urile Rentrop&Straton ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10.
** Un CD poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.

 

 

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna iunie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Capcanele comertului online au fost interesate si de:

Capcanele comertului online

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.